Contact door beweging

Hoeveel aandacht besteed je aan je manier van bewegen? Aan de energie en de ontspanning die je met je lichaam kunt comuniceren? We leren makkelijker een vreemde taal dan een nieuwe houding of (vloeiende) beweging, terwijl daar veel van ons welzijn in de relatie-dynamiek verscholen ligt. Kom het ervaren tijdens de unieke gelegenheid op 11 augustus. Sifu Massima Iannacone, internationaal meester in Qi Gong komt dan naar Nederland voor een ervaringsdag tussen de cognitieve paarden van Learning Horse waardoor er een intense sfeer zal ontstaan. Info / inschrijvingen: thelearninghorse@gmail.com

11 august Qi Gong experiential day at Learning Horse-page-001

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s